Onze kamers

“Casa Dois Mastros”, een sfeervolle B&B, staat voor onthaasting in de natuur. Hier kom je tot rust in een prachtige omgeving met uitzicht op de oceaan.

”Casa Dois Mastros” het hoogst gelegen verblijf in Messines de Cima, met een adembenemend panorama, heeft 3 gastenkamers met elk een eigen thema. Elke kamer is voorzien van een terras.

Quarto Musica

De ideale kamer voor elk koppel dat de Algarve van hieruit wil ontdekken. Je overnacht in een sfeervolle tweepersoonskamer en droomt weg op een stevig dubbel bed.

De gastenkamer is voorzien van een douche, wc, minifrigo en een TV. Wil je even je e-mails checken, dan kan je kostenloos gebruik maken van ons draadloos netwerk. 

Vanop het terras kan je genieten van ons panorama en snel een plonsje doen in ons zwembad.

 

 

 

Quarto Nostalgico

In deze studio met dubbel bed kom je volledig tot rust na een dagje touren aan de Portugese kust of in het rustige binnenland.

Mocht je geen zin hebben om op restaurant te gaan, kan je gebruik maken van een praktische kitchenette.

Uiteraard ontbreekt de badkamer en wc niet. 's Avonds kan je rustig op het terras uitblazen of TV kijken. Wil je even je Facebook- Twitterberichten lezen, dan mag je kostenloos gebruik maken van onze Wi-Fi.

 

 

 

Quarto Romantico 

Ons paradepaardje “Quarto Romantico” is een tweepersoonskamer die de mogelijkheid biedt uit te breiden tot een familiekamer voor vier personen.

De kamer is voorzien van een comfortabel dubbel bed, een uitklapbaar zetelbed voor twee personen, een praktische badkamer met inloopdouche. Natuurlijk ontbreken TV en Wi-Fi niet op het lijstje, maar neem het van ons aan dat je toch vaker op je terras zal genieten van het mooie weer!

Slaapkamer Musica
Slaapkamer Musica

Badkamer Musica
Badkamer Musica

Slaapkamer Musica
Slaapkamer Musica

1/2
4 Nostalgico
4 Nostalgico

4 Nostalgico
4 Nostalgico

1/1
Romantico bed
Romantico bed

Romantico badkamer
Romantico badkamer

Romantico pool
Romantico pool

Romantico bed
Romantico bed

1/4